Alcon lanserer nye Precision7 kontaktlinser


16.07.2024 18:09
Alcon Precision7 kontaktlinser

Alcon er snart klar til å lansere en ny produktserie av kontaktlinser kalt Precision7™. Disse linsene er designet for å bli brukt i syv dager, og tilbyr et alternativ til de vanlige endags- eller månedslinsene.

Det vi vet om Precision7

Precision7™-serien inneholder flere varianter: Precision7™, Precision7™ for Astigmatism, Precision7™ Multifocal, og Precision7™ Multifocal Toric. Disse linsene er laget av et materiale som består av 55% vann og 45% serafilcon A, en silikonhydrogel.

Innovasjoner innen kontaktlinseteknologi

Alcon sin introduksjon av en 1-ukes linse er en betydelig innovasjon på kontaktlinsmarkedet. De fleste linser er designet for enten daglig eller månedlig bruk, så en ukeslinse tilbyr en ny mellomvei. Dette kan gi mer komfort og potensielt bedre øyehygiene for brukere som synes at endagslinser er for hyppige og månedslinser er for langvarige.

Lanseringsdato for Precision7

Den nøyaktige lanseringsdatoen for Precision7™ er ennå ikke kunngjort, men det forventes å være snart. Når flere detaljer blir tilgjengelige, vil Alcon sannsynligvis gi mer informasjon om tilgjengelighet og priser på disse nye linsene.

Hold øye med oppdateringer om lanseringen av Precision7™ og prisdetaljer, når disse blir tilgjengelige. Så snart Precision7 er lansert, vil Lenspricer begynne å holde øye med prisene.